Відкриття навчального корпусу предмету «Захист України»

У рамках святкувань Дня захисника України та 25-річчя Прикарпатського військово-спортивного ліцею-інтернату Івано-Франківської обласної ради 13 жовтня 2020 року відбулось відкриття та освячення навчального корпусу предмету «Захист України».

         Адміністрація навчального закладу прикладає багато зусиль для того, щоб створити комфортне мотивуюче та розвиваюче освітнє середовище навчального закладу. Відкриття навчального корпусу предмету «Захист України», без сумніву, стане поштовхом для більш якісного опанування ліцеїстами програми профільного рівня предмету «Захист України» 10-11 класу та навчальної програми «Захист України» для 8-9-х класів, розробленої у навчальному закладі (авт. Мартинюк М.Л., Куцань М.Н., Грубальський Р.Б.), та схваленої Міністерством освіти і науки України.

         Навчальний корпус складається з двох навчальних класів (вогневої та тактичної підготовки з інтерактивним лазерним тиром і спеціальної підготовки), методичного кабінету, кімнати історії навчального закладу, кімнат для зберігання навчальної зброї та навчального військово-технічного майна, навчальних місць для заряджання розряджання зброї, спорядження магазину особовим складом варти, дії чатового на посту та тиру для стрільби з пневматичної гвинтівки.

         Відкриття навчального корпусу предмету «Захист України» – ще один крок на шляху до якісної реалізації профільного навчання у закладі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *