Пам’ятний турнір з міні-футболу

12 листопада 2020 року у Прикарпатському військово-спортивному ліцеї-інтернаті Івано-Франківської обласної ради був проведений пам’ятний турнір з міні-футболу присвячений пам’яті загиблих випускників Прикарпатського військово-спортивного ліцею Степана Воробця та Віктора Семчука. 

Турнір був проведений спільно з Івано-Франківським відділом Міністерства у справах ветеранів України (начальник відділу Веркалець Володимир) та громадською організацією «Івано-Франківська обласна спілка членів сімей загиблих, померлих та безвісті зниклих в зоні АТО» (голова Чомко Степан).

Турнір розпочався з вшанування пам’яті Степана Воробця та Віктора Семчука хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятної таблиці.

Герої не вмирають! Вони житимуть вічно у нашій пам’яті. Їхні жертви не були марними. Своїм життям і геройською смертю вони засвідчили безмежну любов до Батьківщини. Заради її щасливого майбутнього вони пожертвували найціннішим, що є в людини – власним життям. Пам’ять про них – це наша біль і наша гордість за те, що мали честь жити, служити та навчатись з ними в одній країні. На прикладах геройських вчинків Степана Воробця та Віктора Семчука будуть виховуватися багато поколінь українців. Такі слова звучали у виступах народного депутата України Зіновія Андрійовича, начальника ліцею полковника Миколи Мартинюка, Володимира Веркальця, голови правління ГО «Всеукраїнське об’єднання воїнів АТО Прикарпаття» Юрія Остапчука, батько Степана Воробця – Степана Васильовича Воробця.

Зіновієм Андрійовичем та Володимиром Веркальцем почесні нагороди «За заслуги перед Прикарпаттям» були вручені ветеранам АТО випускнику ліцею Андрію Левицькому, Андрію Лисканюку, батьку ліцеїста Роману Янку. Сама футбольна зустріч між ветеранами АТО Надвірнянщини та ліцеїстами закладу проходила в дружній атмосфері та безкомпромісній боротьбі і завершилась нічийним рахунком 7:7. Післяматчеві пенальті переможцем виявили команду ліцеїстів. Нагороди переможцям та учасникам вручав батько Степана Воробця – Степан Васильович Воробець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *