Вітаємо переможця конкурсу!

На базі Навчально-наукового Юридичного інституту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника було успішно проведено IІ конкурс учнівських творів-есе з правової тематики.

У даному конкурсі взяв участь ліцеїст 11-А класу Травінський Станіслав Андрійович (вчитель правознавства, науковий керівник Краюшкіна Надія Юріївна). Тема твору-есе «Міжнародно-правові та вітчизняні шляхи вирішення збройних конфліктів».

«Вибір мною теми твору-есе зумовлений не тільки її надзвичайною важливістю, а ще й тим, що я навчаюся у випускному класі Прикарпатського військово-спортивного ліцею і вже визначився з вибором майбутньої професії – твердо вирішив стати військовим, захисником своєї країни. А зважаючи на те, що характер військової служби передбачає чіткий порядок поведінки у будь-якій ситуації та визначення певних варіантів дій у тій чи іншій ситуації, тема твору-есе є для мене особливо актуальною тому, що чим більше вивчаються такі соціально-політичні явища як війна, військовий конфлікт та збройний конфлікт, тим чіткіше, зокрема, встановлюється регламентовані порядки дій для військовослужбовця під час їх проведення», – розповідає Станіслав Травінський.

Організатори відзначають, що на конкурс надійшла велика кількість учнівських творів-есе на правничу тематику. Вони відзначаються не лише звичайним буденним зацікавленням учнів до правових проблем України та світу, а й первинним науковим баченням шляхів їх вирішення.

З числа рецензованих праць визначено, що ліцеїст 11-А класу Станіслав Травінський зайняв перше місце набравши 80 балів.

Вітаємо з перемогою учасника конкурсу та його наукового керівника Краюшкіну Надію Юріївну!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *