День відкритих дверей ліцею

05 червня 2021 року у Прикарпатському військово-спортивному ліцеї відбувся День відкритих дверей. Заходи розпочалися з вітання начальника ліцею полковника Мартинюка М.Л. із особовим складом ліцеїстів І роти та звернення до абітурієнтів та їх батьків. Далі заходи продовжилися показовими виступами ліцеїстів на плацу. Зокрема, ліцеїсти 10-А класу (керівник майор Кухта Р.П.) продемонстрували гостям свій вишкіл зі стройової підготовки «Стройові прийоми без зброї» та ліцеїсти 10-В класу (керівник старший лейтенант Гвоздянчук Р.І.) з тактичної підготовки «Дії відділення в бою». Загальне керівництво всім дійством на плацу організував заступник начальника з навчально-виховної роботи полковник Куцань М.Н.. 

Далі гості познайомились з навчально-матеріальною базою ліцею. Зокрема,  оглянули навчальний комплекс предмету «Захист України»( місця заряджання зброї та спорядження магазинів (керівник майор Гіренок В.М.), електронний тир (керівник підполковник Грубальський Р.Б.) та тир для стрільби з пневматичної гвинтівки (керівник полковник Куцань М.Н.), спальні і навчальні приміщення, їдальню, медичний пункт, бібліотечно-інформаційний центр,  спортивне містечко та заняття гуртків.

У актовій залі ліцею гостям представили невелику концертну програму. Зокрема, танець  від членів хореографічного  гуртка  «Аркан» (керівник Ольга Савчук) та ліцеїст 8-Б класу Чинчик Юрій продемонстрував гру на баяні, виконавши українську народну пісню «Ой у лузі при дорозі червоні маки розцвіли».

На завершення Дня відкритих дверей начальник ліцею полковник Мартинюк М.Л. презентував історію створення та етапи розвитку закладу освіти,  успіхи і досягнення колективу, відповів на запитання присутніх.

Прикарпатський військово-спортивний ліцей живе цікавим та   насиченим життям і чекає на успішних абітурієнтів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *