Святкування 30-ї річниці Незалежності України

24 серпня 2021 року ліцеїсти І та ІІ  рот Прикарпатського військово-спортивного ліцею взяли участь в урочистих заходах з нагоди відзначення 30-ї річниці Незалежності України. Зранку в усіх храмах Надвірнянщини відправились Богослужіння за кращу долю нашої держави, закінчення війни та Боже Благословення українського народу.

       Урочисті заходи з нагоди відзначення головного свята нашої держави відбулись на майдані Шевченка за участі представників влади, духовенства, воїнів російсько-української війни, учасників національно-визвольних змагань, рятувальної служби, працівників правоохоронних органів та мешканців міста.

    Заходи розпочались із виконання Державного Гімну України та покладання квітів до підніжжя пам’ятника Т.Г.Шевченку та стели Героям Небесної Сотні. В Хвилині мовчання всі присутні вшанували пам’ять загиблих Героїв України, які поклали своє життя на вівтар свободи і незалежності нашої держави. Настоятелі церков звернулись у спільній молитві за мир та спокій в нашій державі та Боже Благословення українського народу.

     Громаду м. Надвірна та Надвірнянського району зі святом привітали представники влади. Також відбулося нагородження ювілейною медаллю кращих працівників району  у різних галузях. У складі нагороджених командири І та ІІ рот Прикарпатського військово-спортивного ліцею полковник Шамрайов В.І. та підполковник Грубальський Р.Б..

Урочистості завершились святковим концертом за участю художніх колективів міста і району.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *