Свято Першого дзвоника!

Сьогодні для наших ліцеїстів прозвучав Перший святковий дзвоник, який сповістив про початок нового шляху до відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги до знань, до нових звершень!
Урочистості з нагоди проведення Першого дзвоника розпочались звучанням Гімну України. Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять першого директора ліцею, учасника визвольних змагань Ореста Дичковського та героїв-випускників ліцею капітана Степана Воробця і рядового Віктора Семчука, які поклали своє життя за незалежність та територіальну цілісність України на східному фронті.
Від педагогічного колективу вступників ліцею привітала класний керівник 82 навчального взводу Тимків Наталія Михайлівна, а від батьків – мати ліцеїста 83 взводу Синчишена Остапа.
Начальник ліцею Мартинюк Микола Лонгінович урочисто вручив ліцеїстам, які вперше переступили поріг нашого ліцею, ключ до знань.
Отець Роман Гринів благословив наших дітей та всю ліцейну родину, сказавши щирі та повчальні слова.
Після винесення ліцейного прапора продзвенів Перший дзвоник. Класні керівники та вихователі розвели особовий склад для проведення першого уроку в цьому навчальному році!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *