Робочий візит голови Івано-Франківської ОДА Світлани Онищук у ПВСЛ

17.01.2024 року з робочим візитом Прикарпатський військово-спортивний ліцей відвідала голова Івано-Франківської ОДА – начальник обласної військової адміністрації Світлана Онищук та директор департаменту освіти і науки Івано-Франківської облдержадміністрації Віктор Кімакович. Зустріч розпочалася з вшанування пам’яті випускників ПВСЛ, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

В навчальному корпусі предмета «Захист України» відбулось ознайомлення з роботою універсальної навчальної інтерактивної тренінгової системи «UNITS», яка була поставлена обласною владою у навчальний заклад і буде використовуватися під час занять та проведення польових навчальних зборів з ліцеїстами ліцею. Голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук вручила присутнім очільникам громад Івано-Франківської області та директорам шкіл сертифікати на отримання комплекту обладнань для кабінету предмета «Захисту України».

Також голова облдержадміністрації ознайомилася з організацією освітнього процесу та навчально-матеріальною базою ПВСЛ. Під час огляду начальником ліцею Миколою Мартинюком були озвучені основні проблемні питання розвитку навчального закладу. Після закінчення зустрічі голова Івано-Франківської ОДА – начальник обласної військової адміністрації Світлана Онищук подякувала адміністрації та педагогічному колективу ПВСЛ за належну організацію освітнього процесу в навчальному закладі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *