КОМАНДА ЛІЦЕЮ – ПРИЗЕР ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ТУРНІРУ З ФУТБОЛУ!

Збірна команда ліцею з футболу під керівництвом виконуючого обов’язки командира роти підполковника Олександра Колюжева та керівника гуртка Ігоря Зеленюка з 24 по 27 квітня 2024 року взяли участь у Всеукраїнському турнірі з футболу «Кубок пам’яті Героя України Андрія Кизила», який проходив на базі Київського військового ліцею імені Івана Богуна.

На груповому етапі, серед п’яти команд, наша збірна зайняла ІІ місце та вийшла у півфінал змагань. У півфіналі у рівній боротьбі ліцеїсти ПВСЛ поступилися команді Львівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут з рахунком 2:3. У матчі за ІІІ місце збірна команда ПВСЛ здобула перемогу з рахунком 1:0 над командою Волинського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні, взявши реванш за поразку 0:1 на груповому етапі. Перемогу в турнірі здобула команда Київського військового ліцею імені Івана Богуна.

Нагороджував переможців та призерів змагань голова Федерації футболу України, володар Золотого м’яча та переможець Ліги чемпіонів Андрій Шевченко!

Вітаємо членів збірної команди ліцею з футболу та її тренера Ігоря Зеленюка та бажаємо їм нових спортивних досягнень та перемог!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *