Вручення атестатів випускникам

Ось і настав той момент, коли нам всім дещо тривожно, а разом з тим і втішно на душі. Випускники 2020-го року прощаються з навчальним закладом. Звучить заклик: «Прощай, Ліцей!». Головними героями сьогоднішнього свята є юнаки з усіх куточків України, які зуміли загартувати впродовж років навчання і душу, і розум, і тіло.
Із привітальним словом виступив начальник ліцею полковник Мартинюк Микола Лонгінович, побажав легкої дороги у світ дорослого життя. Випускники поклали квіти до меморіальних таблиць першого директора ліцею, учасника визвольних змагань Ореста Дичковського та героїв-випускників ліцею капітана Степана Воробця і рядового Віктора Семчука, які віддали своє життя за незалежність та територіальну цілісність України на східному фронті.
На святі виступив народний депутат Верховної Ради України Зіновій Андрійович. Він наголосив на особливій ролі випускників ліцею у боротьбі за мир і спокій в нашій державі. Побажав успішного навчання у вищих навчальних закладах ЗСУ та інших силових структур.
Із словом-привітанням виступили класний керівник 11-В класу Нищак Оксана Миколаївна, вихователь майор Вінтоняк Віктор Васильович, мати випускника Наталія Кушніренко. Слово подяки особовому складу виголосив віце-сержант 11-А класу Петріщак Олег. На згадку про навчання у ліцеї посаджено дерево на Алеї випускників.
Святковий наказ зачитала заступник начальника з навчальної роботи Риндич Оксана Василівна. Згідно наказу ліцеїсти отримали відповідні нагороди за успіхи в освітньому процесі та Свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти.
Продзвенів Останній дзвоник для юнаків, які вирушають у доросле життя, прощаються з ліцейним прапором, начальником ліцею, його заступниками, командиром першої роти, полковником Шамрайовим Віктором Івановичем, класними керівниками та вихователями Савчин Галиною Дмитрівною, Юринець Оксаною Любомирівною, Нищак Оксаною Миколаївною, Кітнюком В’ячеславом Андрійовичем, Росляком Володимиром Петровичем, Віктоняком Віктором Васильовичем, вчителями, працівниками інших служб.
Щасливої Вам дороги, випускники 2020-го року!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *