Свято першого дзвоника

Сьогодні ожило ліцейне подвір’я. Щойно прозвучав Першовересневий дзвоник. Він нагадав, що віддзвеніла веселкова карусель сонячного літа і розпочинається новий навчальний рік. Він означає відкриття нової і нелегкої дороги до змін, до нових звершень.
Урочистості з нагоди проведення Першого дзвоника розпочались звучанням Гімну України, після чого під супровід мелодії «Пливе кача» було вшановано Хвилиною мовчання пам’ять першого директора ліцею, учасника визвольних змагань Ореста Дичковського та героїв-випускників ліцею капітана Степана Воробця і рядового Віктора Семчука, які поклали своє життя за незалежність та територіальну цілісність України на східному фронті.
Від педагогічного колективу вступників ліцею привітала класний керівник 8-А класу Савчин Галина Дмитрівна, а від батьків – мати ліцеїста 8-В класу Кметюк Неля Іванівна.
Восьмикласники отримали ключ до Країни Знань. З хвилюванням вони прийняли Заповіді ліцеїста, в яких йдеться про вірність Україні, дотримання високих моральних принципів, що допоможуть в майбутньому оволодіти основами наук та свідомим ставленням до Кодексу Честі ліцеїста.
З Божим благословенням до ліцеїстів звернувся отець Роман Гринів. Після винесення ліцейного прапора продзвенів Перший дзвоник. Класні керівники та вихователі розвели особовий склад для проведення першого уроку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *