Обрано нового Голову Ради сержантів

15 вересня  2020 року у  приміщенні актової зали  Прикарпатського військово-спортивного ліцею  відбулися вибори Голови Ради сержантів на 2020/2021 навчальний рік. Заступник начальника з виховної роботи Барган Я.І. розповів про те, що дані вибори традиційно у ліцеї проводяться у травні. Однак, у зв’язку з оголошенням у березні 2020 року карантину через COVID-19 вибори не відбулися і тому проводяться у вересні.  Далі було  запропоновано  тимчасовий формат виборів ГРС. Загалом  боротьбу за посаду ГРС вели командир відділення 11-Б класу віце-сержант Космірак Назар, який на даний час виконує обов’язки Голови комісії  Честі  ліцеїста та старшина ІІІ курсу І  роти старший віце-сержант 10-А класу Хопта Володимир. Далі кожен із кандидатів  розповів про себе та представив свою програму і своє бачення роботи на посаді Голови Ради сержантів. Після цього відбулося спілкування кандидатів із сержантським складом ліцею, де вони відповідали на їх запитання.

Загалом,  сержантський склад ліцею нараховує  46 чоловік. У виборах взяло участь 34 чоловік. Згідно записів лічильної комісії Головою Ради сержантів на 2020/2021 навчальний рік обрано  віце-сержанта 11-Б класу Космірака Назара.

     Наступного дня  заступник начальника ліцею з виховної роботи Барган  Я.І. представив  новообраного Голову Ради сержантів особовому складу ліцеїстів. 

Після виборів Голови Ради сержантів відбулися вибори заступника Голови, секретаря та командирів відділень. Шляхом  голосування на посади обрано:

  • заступник Голови РС – ліцеїста 9-В класу Мартинюка  Сергія;
  • секретар РС  – віце-сержанта 10-А класу Хопту Володимира;
  • командири відділень: віце-сержанта 10-В класу Волощука Сергія, старшого віце-сержанта  11-А класу Поташника Романа, старшого віце-сержанта 11-Б класу Руса Олександра, віце-сержанта10-А класу Федорака  Назара, віце-сержанта 9-В класу Буту Михайла, ліцеїста 10-Б класу Телічука Дениса.

     Вітаємо  віце-сержанта 11-Б класу Космірака Назара, новообрану Раду сержантів та командирів відділень і запрошуємо до творчої праці!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *