Участь в онлайн-олімпіадах – дистанційно!

Навчання у дистанційному режимі внесло свої корективи у всі напрями освітнього процесу. Ті здобувачі освіти, які щорічно брали участь в олімпіадах, турнірах, конкурсах регіонального та міжнародного рівнів продовжують це робити і сьогодні, тільки дистанційно.

Так 17 лютого 2021 року здобувачі освіти ПВСЛІ взяли участь в ІІ (обласному) етапі онлайн-олімпіаді з правознавства, яка відбулася дистанційно на базі навчально-наукового юридичного інституту Прикарпатського національного університету імені В. Стефаника. Участь у даній олімпіаді взяв 41 навчальний заклад Івано-Франківської області. Прикарпатський військово-спортивний ліцей-інтернат представляли четверо ліцеїстів з 9-11-х класів і серед 191 учасника  всі вони стали призерами інтернет-олімпіади з правознавства.

Щиро вітаємо вчителя правознавства ПВСЛІ Краюшкіну Надію Юріївну та ліцеїста 11-А класу Андрія Шиповича, ліцеїста 10-В класу Віктора Фуштея, ліцеїста 9-А класу Мар’яна Яцишина, ліцеїста 9-А класу Олександра Беня із зайнятим ІІІ місцем. 

18 березня 2021 року ліцеїсти ПВСЛІ взяли участь у VIII Всеукраїнській інтернет-олімпіаді “На Урок” з інформатики. Ліцеїст 8-В класу Василик Максим став переможцем онлайн-олімпіади.

Щиро вітаємо вчителя інформатики ПВСЛІ Ільницьку Надію Борисівну та ліцеїста 8-В класу Василика Максима з перемогою.

Велика дяка всім, хто своєю працею та навчанням відстоює честь Прикарпатського військово-спортивного ліцею-інтернату.

Бажаємо учасникам олімпіад успіхів, нових досягнень та перемог.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *